I only wished to be something beautiful through my music… Through my silent devotion… ~ Nightwish, Oceal Soul ~

Είμαι απλά μια έφηβη, με μεγάλες αγάπες όμως. Μία από αυτές είναι η Ιαπωνία. Πολλές φορές ονειρεύομαι να ζήσω εκεί –Τόκιο: Η πόλη των ονείρων μου –Μ' αρέσει η ιαπωνική μουσική, οι ιαπωνικές σειρές, η ιαπωνική κουλτούρα και είπα να μοιραστώ αυτήν την αγάπη μαζί σας όπως και ότι άλλο εγώ θεωρώ όμορφο… Εκτός αυτού όμως εδώ θα δεις και πράγματα που με ενοχλούν καθώς και την γνώμη μου για ότι συμβαίνει γύρω μας που με επηρεάζει.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Hana Kimi 2007

Hana Kimi. Αααααχ λέω αυτό το όνομα και μου έρχονται πολλές αναμνήσεις στο μυαλό!!!!  Ολόκληρο το όνομα είναι Hanazakari no Kimitachi e, που σημαίνει "Για σένα σε πλήρη άνθιση" ή αυτή είναι η μετάφραση που δίνει σε DramaWiki οπότε μιας και δε ξέρω ιαπωνικά δεν ευθύνομαι σε τίποτα αν δεν είναι αληθής xD

Η ιστορία έχει ως εξής: Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Έχουμε ένα εσωτερικό σχολείο όπου φοιτούν μόνο αγόρια. Επιπλέον ανάμεσα σε αυτά τα αγόρια έχουμε τον Sano Izumi, ο οποίος παίζεται από τον Oguri Shun, οποίος είναι πρώην αθλητής άλματος εις ύψος και το σταμάτησε λόγω ενός ατυχήματος. Εδώ μπαίνει στην ιστορία η Ashiya Mizuki, ρόλος που ενσαρκώνει η Maki Horikita (βλ. Daily Picture ~ Horikitty ), που κόβει το μαλλί, το σκαέι από την Αμερική όπου ζει με τους γονείς της, μεταμφιέζεται σε αγόρι και έρχεται στο σχολείο με ένα σκοπό: να πείσει τον Sano να επιστρέψει στον αθλητισμό. (τους λόγους για αυτό θα τους καταλάβετε στην πορεία). Εκτός όλων αυτών, έχουμε και το Nakatsu - Ikuta Toma (βλ. Daily Picture ~ Ikuta Toma ), που καταλήγει να ερωτευτεί την Ashiya, που ναι μεν είναι κορίτσι, αλλά αυτός νομίζει ότι είναι αγόρι!  Όλη η σειρά είναι μια τρέλα.

Το αλατοπίπερο όμως είναι η μάχες μεταξύ των κοιτώνων 1, 2 & 3, και των αρχηγών τους.
Κοιτώνας 1: Tennoji Megumi ( Ishigaki Yuma )
Κοιτώνας 2: Nanba Minami ( Mizushima Hiro )
Κοιτώνας 3:  Himejima Masao ή αλλιώς Oscar  ( Kyo Nobuo )

Ο Oscar είναι από τους πιο LOL χαρακτήρες ολόκληρης της σειράς.


Υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες βέβαια στη σειρά πέρα από τους μαθητές που κάνουν μια υπέροχη παρέα. Αυτοί είναι ο ομοφυλόφιλος γιατρός του σχολείου, η φωτογράφος που ξημεροβραδιάζεται φωτογραφίζοντας τους μαθητές, ο μαθητής με υπερφυσικές ανησυχίες, ο επίσης αθλητής άλματος εις ύψος αντίπαλος του Sano, o μαθητής του οποίου το όνομα κανείς δε μπορεί να προφέρει σωστά και φυσικά οι μαθήτριες ενός σχολείου μόνο με κορίτσια, που έχουν ως καθήκον να κάνουν χαρούμενα τα αγόρια!

Δείτε το. Απλά δείτε το. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για αυτή τη σειρά, τόσες αστείες στιγμές από αυτές που εχώ δει (σχεδόν όλες δηλαδή) και για μένα είναι ένα MUST WATCH.


Να και μερικές φωτογραφίες από το Photobook.


Μαθητές του Σχολείου:

 Οι τρείς πρωταγωνιστές:



 Αρχηγός 1ου κοιτώνα:

 Αρχηγός 2ου κοιτώνα:
 Αρχηγός 3ου κοιτώνα:

 Αυτά για το Hana Kimi. Υπάρχει επίσης ταϊβανέζικη έκδοση της σειράς (που είναι και το πρώτο Hana Kimi) αλλά επισής πέρυσι αποφασίστηκε να γίνει καινούργιο ιαπωνικό Hana Kimi, με άλλους πρωταγωνιστές. Θα το δω, αλλά από καθαρή περιέργεια μόνο γιατί με τίποτα δε θα καταφέρει να φτάσει αυτό εδώ!!!! ^_^

Μπορείτε να το δείτε online εδώ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου